Trofeu ADAS Cavalldemar AIDA

Cartell CAVALL definitiu copia

Trofeu ADAS Cavalldemar AIDA 2015

 

Cavalldemar es la entitat amb més història i més recorregut en el esport de l’apnea en el nostre país. Des del principi ens hem preocupat de potenciar aquest esport i facilitar-hi l’accés a totes les persones interessades, convertint-nos en un club de referència en l’àmbit de l’apnea. L’activitat més important que realitzem es el “Trofeu ADAS Cavalldemar” ja n’hem realitzar més de 10 edicions, i ha sigut des de sempre la primera prova de del campionat de Catalunya d’apnea, que regula la FECDAS (Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques)

 

Enguany, coincidint amb una renovació completa de la junta del club, i aprofitant el moment d’auge que esta tenint el nostre esport, hem decidit internacionalitzar el nostre campionat i realitzar-lo sota  l’auspici d’AIDA International.

 

AIDA International (Associació Internacional per el Desenvolupament de la Apnea): Es la organització que regula aquest esport més important i reconeguda a nivell mundial, recentment ha obert delegació en el nostre país i s’han començat a realitzar activitats AIDA, donant un nou impuls a la apnea. Independentment de la categoria que això en atorga, realitzar un campionat AIDA implica que totes les marques realitzades seran registrades en un rànquing internacional i que qualsevol esportista d’un altre país pot venir a pujar la seva marca, i evidentment els esportistes d’aqui podran ser reconeguts en l’àmbit internacional.

 

Fins ara hem realitzat el campionat a la piscina on entrenem regularment, però creiem que la internacionalització de la prova, conjuntament amb el canvi normativa, també es mereixen un canvi d’escenari. Es per això que ens hem decidit canviar durant un dia i realitzar la competició en un tipus de piscina on normalment tan sols s’hi competeix en campionats nacionals o internacionals. La piscina olímpica sempre es un valor afegit en una prova d’apnea, i en poques ocasions es té la ocasió de competir en 50m.

Los comentarios están cerrados.